donderdag 18 juni 2015

15 juni Ardmore

Vandaag was de planning om te gaan golfen, maar in de morgen was het dreigend met storm, onweer en regen. Achteraf is het niets geweest.  
Nu konden we met z'n allen naar Isabels High School, de Lower Merion Highschool. Een school die al lang bestaat maar nu in een groot en nieuw gebouw zit.  De school is goed voorzien van allerhande sportmogelijkheden, een eigen gym, zwembad, sporthal, fitness, etc. Grote kantines en ruime hallen, alles voorzien van airco voor een goed werkklimaat. Coby Bryant, basketballer, komt ook van deze school. Hij heeft de sporthal bekostigd. Binnen was het goed toeven, buiten was het weer 30 gr. plus. Na de school heeft Isabel ons nog de omgeving laten zien, incl. het huis van Liv en van Eileen, een super groot huis. Liv en Eileen zijn haar beste vriendinnen hier. Liv is zo goed in volleybal dat ze een beurs heeft gekregen voor een universiteit. Er staan veel mooie huizen in de omgeving. Het is hier een van de duurste zipcodes, postcodes, van Amerika. 
's Middags zijn we met de meiden naar een super grote Mall geweest, de King of Prussia. Hier nog een paar flipflops en sneakers gescoord. Op tijd weer terug, want Roderik, Isabels gastvader, moest voor zaken naar Duitsland. En er moesten nog familiefoto's gemaakt worden. 
s' Avonds gingen we naar Not Your Average Joe's, Isabels favoriete restaurant hier. 
Het was weer een welbestede dag.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten