woensdag 8 juli 2015

6 juli

Vandaag de laatste volle dag met de camper. We vertrekken naar Las Vegas, met een tussenstop bij de Hoover Dam en bij Lake Mead. Het is vandaag maar zo'n 100 mijl. De Hoover Dam is indrukwekkend, wat een werk is dit geweest in deze hitte. Weer zo'n 40 graden, schroeiend heet.
Daarna nog even de toeristische route via Lake Mead, het stuwmeer voor de Hoover Dam. Ongelooflijk, zo'n berg water vlak bij de droogste en heetste woestijn, Death Valley. 

Uiteindelijk aangekomen op de Koa camping in Las Vegas, gauw even een duik in het zwembad en toen naar Las Vegas. Een overweldigende stad. De luxe straalt er vanaf. 
Harrah's, de Venetian, Excalibur, Palazzo, Treasure Eiland. Je kent dat wel, Venetie indoors. Binnen is het overal goed toeven met de airco's. En gokkasten, Black Jack tafels, roulette, gokzalen vol met mensen zover je kijken kunt. Niet alleen gokken, maar de meest luxe winkels, restaurants enz. Er komen jaarlijks 300 miljoen toeristen naar deze stad!

We hadden de laatste dagen al eens een buitje gehad, maar toen we in de stad waren brak er een noodweer los, in een mum van tijd stonden alle straten blank. Een heel uniek gegeven voor Las Vegas. 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten